Mountainbike - Niu

MTB HT 2020

MTB-utbildningen på Stjerneskolan är en nationellt godkänd idrottsutbildning, NIU och är den senaste i raden av idrottsutbildningar på Stjerneskolan. Den startar höstterminen 2020. I nära anslutning till skolan och på flera ställen runt om i området finns optimala träningsmöjligheter både med och utan mountainbike.

Vi har väl upparbetade system som ger de bästa förutsättningarna för att eleverna ska utvecklas både inom sin elitidrott och i de övriga studierna. Stjerneskolan har lång erfarenhet av att utbilda och coacha idrottselever att nå sina idrottsliga och teoretiska och/eller praktiska mål.

Klicka här för att komma till MTB foldern.PDF (pdf, 13 MB)

Målsman söker här via e-tjänsten Ansökan Mountainbikelänk till annan webbplats.
Om du inte har e-legitimation finns blanketten här för att skicka inlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ansök till idrottsutbildningen senast 7 februari 2020.

Vid frågor kontakta

Anders Larsson 0560-163 03, 070-696 87 26