Logotyp Stjerneskolan, illustration

Välkommen till Torsby sommarskidskola!

 

Rivstarta sommarträningen med Torsby sommarskidskola - på snö i Sveriges första skidtunnel. Det populära lägret för längdåkare och skidskyttar startar söndag den 11 juni och avslutas torsdag 15 juni 2017.

Torsby sommarskidskola arrangeras av Torsby idrottsgymnasium längd och skidskytte och vänder sig till alla ungdomar födda år 2002, 2003 och 2004.

På programmet står bland annat härliga skidpass i Torsby Ski Tunnel, barmarksträning och andra roliga aktiviteter där du lär känna nya kompisar. Du möter också elever som går på idrottsgymnasiet och landslagsåkare som startat sina idrottskarriärer på skolan.


" Träningsmiljön och förutsättningarna i Torsby är väldigt bra. Det är lätt att genomföra bra träning".
Tobias Fredriksson, världsmästare och OS-medaljör.

" Hela sommarveckan var en fantastisk upplevelse med MÅNGA minnen som fortfarande glädjer!"
Carl-Johan Bergman, VM-medaljör

" Att börja på Torsby idrottsgymnasium är bland det bästa som jag har gjort! Här finns allt och jag trivs som fisken i vattnet".
Stina Nilsson, VM-medaljör
  

Boende


Vi bor på Valbergsängen - Vandrarhem mitt i Torsby Sportcenter som inkluderar rullskidbana, fotbollsplan, slalombacke, skidtunnel, mountainbikeleder, skid- och skidskyttestadion samt motionsspår.  

Ledare

Torsby sommarskidskola leds av Stjerneskolans specialidrottstränare, andra längd- och skidskytteinstruktörer samt f.d elever. Dessutom deltar representanter från svenska skid- och skidskytteeliten. Vår sommarskidskola är ledartät och målsättningen är att varje deltagare ska få bästa tänkbara uppbackning. Givetvis är det dygnet-runt-bemanning med personal på boendet.

Anmälan 2017          Sista anmälan 8 maj!


AnmälningsblankettPDF (pdf, 490.7 kB) Sommarskidskola
Skriv ut och skriv under blanketten och skicka till nedanstående kontaktpersoner. Efter den 8 maj kommer information och program att sändas ut till deltagarna. OBS! Anmälningsavgiften faktureras i efterhand. Fullständigt personnummer på målsman behövs för kundnummer i faktureringssystemet samt pga att ungdomarna är under 18 år.

Kostnad

Sommarskidskolan kostar ca 3000 kr per deltagare

Kontaktpersoner

Ronnie Adolfsson

Annika Evaldsson

Torsby kommun
60. Stjerneskolan
685 80 TORSBY
070-2178555
Torsbysommarskidskola@edu.torsby.se

Dela
Torsby kommun | 60. Stjerneskolan | 685 80 Torsby | tfn: 0560-160 00 | fax: 0560-163 26
Vi använder Cookies | Webbplatskarta | Om webbplatsen